Noi pachete pentru Servere Dedicate

Imbunătățim constant serviciile oferite, astfel că dorim să anunțăm lansarea noilor pachete pentru Servere Dedicate. Acestea au performanțe ridicate, sunt echipate cu ultima generație de procesoare Intel, beneficiază de conexiuni de până la 100Gb/s și uptime garantat pentru website-uri cu trafic intens, aplicații cu cerințe mari de ... Continuare »

28 Iun 2022
TLD-uri rusești

Din cauza evenimentelor actuale care au loc în Ucraina și a sancțiunilor economice impuse Rusiei, în prezent nu este posibilă procesarea înregistrărilor sau transferurilor .ru.Lista extensiilor afectate:     .ru, .org.ru, .net.ru, .com.ru, .msk.ru     .рф     .suMomentan, reînnoirile nu sunt afectate și vom face tot ... Continuare »

8 Mar 2022
Internet 10G de la NAV

Am lansat ofertele de acces la Internet cu port de 10G și acces nelimitat de 10Gb/s în Național și Internațional (Internet global). Poți solicita acum instalarea 10G atât pentru locația din sediul companiei tale cât și pentru serviciile deja active, servere dedicate, colocare sau VPS. Acum te poți bucura de 10G pentru oricare dintre ... Continuare »

13 Oct 2021
Adăugare resurse pentru serviciile VPS Hosting - VPS Premium și VPS Enterprise

Cultura inovației NAV Communications se bazează pe îmbunătățirea constantă a soluțiilor de găzduire premium și menținerea serverelor în fruntea performanței pentru a oferi clienților noștri toate caracteristicile de care au nevoie cu simplitatea și flexibilitatea dorite. Urmând această abordare, am actualizat planurile pentru ... Continuare »

28 Ian 2021
1 2 3