Este oficial: NAV oferă expertiză în optimizarea motoarelor de căutare pentru creșterea vizibilității online.

NAV Communications este încântată să anunțe lansarea oficială a serviciilor sale de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO). După experiența de succes în acest domeniu, NAV Communications extinde acum gama de servicii, oferind clienților săi abordări personalizate și strategii eficiente pentru creșterea vizibilității ... Continuare »

26 Sept 2023
Lansare serviciu Premium DNS

Îmbunătățim serviciile pe care le oferim, astfel că, dorim sa anuntam lansarea noului serviciu Premium DNS. Premium DNS se potrivește companiilor care gestionează multe site-uri web cu trafic ridicat, nevoi de redundanță ridicată, si nu numai. Folosind acest serviciu, nu vei fi niciodată surprins de o creștere a traficului, care ar ... Continuare »

16 Sept 2022
Noi pachete pentru Servere Dedicate

Imbunătățim constant serviciile oferite, astfel că dorim să anunțăm lansarea noilor pachete pentru Servere Dedicate. Acestea au performanțe ridicate, sunt echipate cu ultima generație de procesoare Intel, beneficiază de conexiuni de până la 100Gb/s și uptime garantat pentru website-uri cu trafic intens, aplicații cu cerințe mari de ... Continuare »

28 Iun 2022
TLD-uri rusești

Din cauza evenimentelor actuale care au loc în Ucraina și a sancțiunilor economice impuse Rusiei, în prezent nu este posibilă procesarea înregistrărilor sau transferurilor .ru.Lista extensiilor afectate:     .ru, .org.ru, .net.ru, .com.ru, .msk.ru     .рф     .su Momentan, reînnoirile nu sunt afectate și vom face tot ... Continuare »

8 Mar 2022
1 2 3