UPC Romania – Upstream pentru NAV Communications

Prin parteneriatul nostru cu unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii, UPC România, aducem în centrul de date NAV Communications un nou link de acces la Internet (IP Transit). Prin acest nou link clienţii noştri cât şi utilizatorii finali vor avea un timp de răspuns mult mai bun în reţeaua UPC (Liberty Global Operations).

31 Aug 2016
IPv6 pentru toate companiile IT

Prin programul „IPv6 pentru toate companiile IT” dorim să extindem folosirea adreselor IPv6. Marile beneficii ale acestui program fiind alocarea rapidă (în maxim 24 de ore) şi preţul micşorat, de la 200€ la numai 50€. Cererile pentru alocare pot fi făcute la adresa https://www.nav.ro/alocare-ip. Alocarea se va face în conformitate ... Continuare »

30 Aug 2016
ACS JUNIORUL CLUB Fotbal

NAV Communications este unul dintre partenerii ACS JUNIORUL CLUB.Clubul ACS JUNIORUL este implicat direct în dezvoltarea fotbalului juvenil cu rezultate deosebite la nivel naţional în ultimii ani. Am ales să sponsorizăm Clubul ACS JUNIORUL vânzând eforturile deosebite şi pentru a coopta alături de ei spre realizarea obiectivelor.Ca ... Continuare »

15 Dec 2015
10Gbps cu Cogent Communications

Ne bucurăm de un nou contract semnat în data de 22.05.2015 cu unul dintre cei mai mari furnizori de Internet din lume, Cogent. Decizia de a alege această companie pentru a ne deveni parteni de afaceri a fost luată datorită vastei lor experienţe, având peste 46 200 clienţi mulţumiţi în 2125 locaţii din 38 de ţări. Acest parteneriat ... Continuare »

22 MaI 2015
1 2 3