Imbunătățim constant serviciile oferite, astfel că dorim să anunțăm lansarea noilor pachete pentru Servere Dedicate. Acestea au performanțe ridicate, sunt echipate cu ultima generație de procesoare Intel, beneficiază de conexiuni de până la 100Gb/s și uptime garantat pentru website-uri cu trafic intens, aplicații cu cerințe mari de CPU sau baze de date complexe și nu numai.

Toate pachetele pentru Servere Dedicate beneficiază de cele mai bune prețuri din Europa, peste 50 de variante posibile ce pot fi configurate în funcție de cerințele și nevoile fiecăruia. De asemenea oferim și consultanță în alegerea pachetului de Server Dedicat potrivit.

Centrul de date NAV dispune de facilităţi tehnice moderne prin care este implementată redundanţa tuturor elementelor cheie ce contribuie la asigurarea funcţionării neîntrerupte a serverelor dedicate, cu o rețea ce este construită exclusiv pe echipamente Cisco testate, robuste şi de ultimă generaţie. Toţi aceşti factori duc la un uptime al reţelei de minim 99.99%.

Servicii listate la adresa URL: https://www.nav.ro/servere-dedicateMarți, Iunie 28, 2022« înapoi