Cultura inovației NAV Communications se bazează pe îmbunătățirea constantă a soluțiilor de găzduire premium și menținerea serverelor în fruntea performanței pentru a oferi clienților noștri toate caracteristicile de care au nevoie cu simplitatea și flexibilitatea dorite. Urmând această abordare, am actualizat planurile pentru serverele VPS și am adăugat o mulțime de servicii suplimentare de care puteți profita.

Astăzi suntem bucuroși să vă anuntăm, că am lansat upgrade-uri majore la toate planurile noastre de servere VPS. Nu numai că sunt disponibile acum, dar au și resurse dublate venind cu cea mai de varf oferta din industria de gazduire servere VPS.

Alegand noile pachete pentru VPS hosting puteți fi siguri că atingeți cei mai buni timpi de raspuns, latență mică și standarde de performanță pentru site-ul web sau aplicațiile tale găzduite pe server. Pentru cei care caută o modalitate de a intra pe piața cu viteze rapide de încărcare a paginilor web, NAV Communications oferă conectivitate de mare viteză cu latență scăzută.

Ca întotdeauna, ne-am angajat să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de găzduire.
De asemenea, am aplicat reduceri substanțiale de până la 50% – oricine iși dorește poate investi într-un server VPS stabil.Joi, Ianuarie 28, 2021« înapoi